Robert Pattinson

Robert-Pattinson i NY

Tiden med gråvejr, regnbyger og vrisne familiemedlemmer er over os, derfor skal der være plads til lidt ”eye candy” i sofaen, så vi kan drømme os væk for en stund. Robert Pattinson har underskrevet en kontrakt med Modehuset Dior, som deres nye ansigt for Dior Homme Fragrance. Den 27 årige Robert Pattinson er mest kendt for Twilight sagaen, hvor han har sat utallige unge pigehjerter i brand ved at spille vampyren Edward Cullen. Udover Twilight har Robert Pattinson medvirket i en lang række film som ”Harry Potter”, hvor hans spiller Cedric Diggory , ”Rember Me” og ikke mindst den smukke film ”Water for Elephants”, hvor han spillede over for Reese Witherspoon. Robert Pattinson er ikke gift, men han har dog friet flere gange. Han friede bl.a. til Kristen Stewart (medskuespiller i Twilight-filmene) under optagelserne til Twilight, uden resultat. Det sidste nye fra rygtefronten går på, at han dater Katy Perry.

Robert Pattinson – Reklame fra Dior Homme

Robbert Pattinson’s samarbejde med modehuset Dior har allerede resulteret i en rå og sexet reklamefilm, der kan få dine små nakkehår til at rejse sig og glemme alt om det triste efterårsvejr udenfor din dør. Den franske instruktør Romain Gavras har produceret filmen og det cool lydspor er fra Led Zeppelin’s klassiker ‘Whole Lotta Love’.

Dior Homme – Uncensored Official Director’s cut.

Filmen er optaget i sort/hvid med et klassik touch og viser en række korte filmsekvenser, der oser af kærlighed og begær mellem den selvsikre og charmerende Robert Pattinson og den smukke model Camila Rowe. New Yorks Skyline, hede kys i elevatoren, hede kys på madrassen, afslapning i badekaret, en svingom på dansegulvet samt en køretur på stranden. Det er en kærlighedshistorie, den er sexet, det er råt, der er lidenskab, der er begær, og mit hjerte står i flammer!!!

Jeg har syndet, min sofa blev varmere, mine nakkehår rejste sig, og jeg har set filmen mere end 1 gang.

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her