Om os

Modetilkvinder.dk er en ny dansk mode blog, der blev lanceret den 1.April 2015. Vores vision er at blive en inspirationskilde indenfor accessories, mode og skønhed til piger og kvinder. Vi håber, at vores læsere vil finde inspiration i vores spændende modeguides, modetips og modeartikler om de nyeste trends i modeverdenen. Vi er i opstartfasen, så i den kommende tid vil der ske en lang række opdateringer og forbedringer.

Du kan læse mere om os og vores vision med modetilkvinder.dk her: Mode blog

Bag om modetilkvinder.dk findes en række kreative personer med en passion for mode og skønhed. Vi er alle tilknyttet modetilkvinder.dk på frivillig basis, og fordi vi deler en fælles interesse for modeuniverset. En succesfuld dansk mode blog opstår ikke ud af den blå luft, det kræver tid, og det er forbundet med omkostninger. Derfor findes der affiliate links og annoncer på modetilkvinder.dk , som er nødvendigt for at kunne drive en succesfuld mode blog i dag og i fremtiden.  For yderligere oplysninger læs venligst vores cookie- og privatlivspolitik.

Blogging

Sidder du derude bag skærmen med et kreativ gen, der elsker at blogge om mode, modetrends eller skønhed til kvinder?

om os -modetilkvinder.dk

Så har du en mulighed for at blive gæsteblogger på modetilkvinder.dk. Vi er altid interesseret i gode, relevante og velskrevne artikler, der er spændende eller inspirerende for vores læsere. Gæstebloggere vil få eksponering på forsiden samt 1-2 links i selve artiklen. Du er mere end velkommen til at kontakte os på modetilkvinder.dk, hvis du ønsker at blive gæsteblogger – vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os
Ønsker du at komme i kontakt med modetilkvinder.dk , så kan du udfylde vores kontaktformular. Har du ris eller ros eller noget helt andet på hjertet, så er du mere end velkommen til at skrive til os. Alle henvendelser vil blive besvaret hurtigst muligt.