Ole Henriksen læbepomade til ekstra nedsat pris

Ole Henriksen ART Exfoliating Lip Salvation

Efteråret og vinteren er sæson for tørre læber og sprukne læber. De hyppigste årsager til at tørre læber opstå er, på grund af eksterne faktorer. Den faktor som har størst betydning er  vejret: vinter, sommer, kulde, varme, solen eller vinden.

En anden årsag, der kan forværre problemet med sprukne og tørre læber er, at man konstant slikker på læberne. Selv om det føles som om man hjælper og plejer de tørre læber ved at slikke på dem, så gør det i virkeligheden problemet langt værre. Vores spyt udtørrer nemlig læberne. Det slider på den tynde hud, hvilket betyder at læberne bliver mere sprukne og irriteret. Desuden har de fleste en tendens til at fugte dem mere når først de er blevet sprukne og irriteret.

Tørre læber

Problemet med tørre læber opstår fordi, læberne ikke har nogen olie kirtler i dem. Det betyder at læberne ikke naturligt producerer olier til at holde huden fugtig. Sprukne læber starter med øm hud. Derefter udvikle det sig til revner, rødme og blødning. Specielt om vinteren har læberne en tendens til at blive sprukne og tørre. Det er fordi luften er kold og tør samtidig med, at læberne er konstant i kontakt med spyt. Især hvis du fugter huden med spyt eller tungen.

Problemet med tørre og sprukne læber kan undgås, ved at stoppe med at slikke på læberne. Brugen af et læbeplejeprodukt, der beskytter mod vejret og samtidig holder læberne fugtige reducere også problemet. Det mest velkendte plejeprodukt er læbepomade. Læbepomade påsmøres læberne for at give lindring til tørre, eller sprukne, læber samtidig med det er beskyttende mod fugttab.

En god læbepomade indeholder et vilkårligt antal ingredienser, der normalt omfatter noget vaseline eller bivoks, samt duftolier. Læbepomader kan også indeholde lægeurter, vitaminer eller mineraler, som led til at hjælpe med at støtte sundheden for læberne. Læbepomade med solfaktor, er også en type der kan virke beskyttende og hjælpe med at forhindre solskader på den følsomme hud på læberne.

Læbepomader

De fleste varianter af læbepomade tilføjes smags ingredienser i form af forskellige bær eller frugt smage. Det sker for at maskere den eksisterende smag eller reducere smagen af vaseline eller bivoks. Enkelte læbepomader tilføjer også en farve til læberne uden at det bør forveksles med lip gloss, som kun har til formål at tilføje farve eller glans til læberne og ikke være beskyttende og fugtighedsgivende.

En af de populæreste læbepomader kommer fra hele Danmarks mediedarling Ole Henriksen. Ole Henriksen er bedre kendt som ”Cremekongen” gennem diverse Tv-programmer. Udover at være kendt fra diverse tv-programmer er Ole Henriksen uddannet hudpleje specialist og kosmetolog. Hans bopæl er i Los Angeles, nærmere bestemt Hollywood. Udover sine skønhedsklinikker har Ole Henriksen også et særdeles velkendt hudpleje brands. Brandet hedder hedder Ole Henriksen. Brandet Ole Henriksen blev i 2011 opkøbt af  LVMH group (Louis Vuitton Möet Hennesy), som ejer en af verdens største og mest velhavende samling af luksus mærker.

Ole Henriksen læbepomade tilbud

Hvis du er på jagt efter Ole Henriksen læbepomade til ekstra nedsat pris, så kan det absolut godt lade sig gøre at finde gode tilbud på nettet. Vi har fundet et rigtigt godt tilbud på han mest kendte læbepomade, så du kan få smukke og velplejede læber i den kolde og klare efterårs- og vinterluft.

Ole Henriksen læbepomade rød

Ole Henriksen ART Exfoliating Lip Salvation er en læbepomade uden vaseline og parabener. I stedet har Ole Henriksen anvendt plejende planteekstrakter. Planteekstraterne er  jojobaolie og  hørfrøolie, der er fugtgivende og mildt blødgørende samt African Red Tea, der er rig på antioxidanter. Den eksfolierende effekt kommer i meget blid form gennem ekstrakter fra mandarin, appelsin og grapefrugt, som virker bakteriedræbende og dybderensende når læbepomaden påføres læberne.

Eksfoliering (også kaldet peeling) fungerer ved, at læbernes overfladiske lag af døde hudceller fjernes, når læberne kommer i kontakt med pomaden. Dette øger blodcirkulationen i huden og styrker dens fornyelsesproces. Det bevirker at læberne bliver meget renere, sundere og smukkere. Det skal påpeges at produktet give en svag rød farve ved påføring.

Læbepomaden kommer i en lille dåse på 11 gram der er let at have i lommen eller i tasken. Normalprisen på denne Ole Henriksen læbepomade – ART Exfoliating Lip Salvation er 155,00 kr, men den fås i øjeblikket til en ekstra nedsat pris på kun 108,00 kr hvilket må betragtes som et særdeles attraktivt tilbud.

Anvendelse af Ole Henriksen læbepomade

Inden du vælger at anvende en læbepomade, er der en række passive tiltag, der kan træffes for at forsøge at reducere tørhed, sprukne læber, og skader på dine læber. Hvis de passive tiltag ikke hjælper med problemet med tørre læber, så kan en Ole Henriksen læbepomade eller en læbepomade af et andet mærke være en god løsning.

  • Påfør læbepomaden så mange gange du vil og hav den med dig overalt.
  • Drik masser af vand. Rent postevand er vigtigt for at undgå dehydrering og tørre læber.
  • B-vitaminer og jern er vigtigt i relation til dine læbers sundhed. Hvis du vil undgå udtørrede eller sprukne læber, er det bedste udgangspunkt at få rigeligt af disse vitaminer og mineraler for at opnå en sundere og smukkere hud på læberne.
  • Fugt ikke læberne med spyt eller med tungen: Vores spyt udtørrer læberne og slider på den tynde hud. Det forværrer problemet med sprukne, tørre eller sårede læber.
  • Undgå syre på læberne: Syreholdige drikke som eksempelvis appelsinjuice kan irriterer den tynde hud på læberne og dermed forværre problemet med tørre læber.
  • Har man tendens til sprukne og tørre læber, så kan det anbefales at smøre et ekstra tykt lag blødgørende læbepomade på sin læber inden man går i seng. Under natten bliver læberne ikke påvirket af eksterne faktorer som vejret eller den mad vi indtager i løbet af en dag, hvilket gør at læberne får ro til at sunde sig og bibeholder den fugtgivende virkning, som læbepomaden giver over en længere periode.

Kemi i læbepomader

  • Nogle mennesker kan være allergiske over for de ingredienser der er anvendt i læbepomader. Hvis man har mistanke om, at man er allergisk overfor bestemte stoffer i læbepomader, så undgå læbepomader men brug i stedet for almindelig vaseline, der virker fint mod tørre læber.

Hvis du er i tvivl om hvilken læbepomade, der passer bedst til dit behov eller vil vide mere om læbepomader, så kan du læse meget mere om det i den store undersøgelse som Forbrugerrådet Tænk Kemi har foretaget i oktober 2015. Du finder undersøgelsen ved at følge dette link : kemi i læbepomader.

Skriv et svar

Skriv venligst en kommentar!
Skriv venligst dit navn her